Terapi
Om Janni
Supervision
Kurser
Kontakt
Kontakt

Om Janni Frank

”Meningen med livet er livet”  (Osho)

Jeg har tidligere drevet mindre virksomhed med ansatte i rigtig mange år. Det har været både sjovt og udfordrende at være med til at skabe og få noget til at vokse. De sidste mange år som leder, synes jeg, at det mest spændende og det, som fik størst betydning for mig var, hvordan vi mennesker kan have det allerbedst sammen og hver for sig.

Det giver mening at mærke betydningen af  begge dele.

Derfor blev min vej……

Det er min passion og mit hjerte at arbejde og være sammen med mennesker. Jeg er uddannet ID psykoterapeut og coach hos Ole Vadum Dahl/ID Academy.
Mit fundament som psykoterapeut har jeg suppleret med uddannelse indenfor Systemisk Opstilling og Familieopstilling/Liv Dhanyo Thommesen.

Inspireret af  udenlandske anerkendte undervisere indenfor dette felt som Ursula Franke, Tom Bryson, Judith Hemmings, Albrecht Mahr, Stephan Hausner, mfl. er metoden Familieopstilling blevet en integreret og uundværlig del af mit arbejde.

Både som et fantastisk ”værktøj”, men også som et mindset for flow og kærlighed.

Jeg  følger løbende nærværstræning hos Margit Maduhrima Rigstup,  www.conciousheart.dk

 

Seneste kurser og inspiration:

Peter Levine (Traume og spiritualitet)

Susan Hart (Neuroaffektiv udviklingspsykologi)

Hans Henrik Dahl (konflikthåndtering, personlighedsforstyrrelser)

 

Jeg går løbende i supervision (Susanne Bang mpf)

  • Jeg tilbyder terapi og coaching, parterapi og pårørende samtaler.
  • Jeg superviserer i gruppe og individuelt på arbejdspladser.
  • Jeg underviser og afholder forløb i eks. Jobcentre for borgere med andre udfordringer end ledighed.
  • Jeg afholder kurser og nærværstræning.